Cor Otte (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor Otte
Cor Otte (1937)

Cor Otte (1937)

Kunstenaar, Designer

Cor OTTE (Oud en Nieuw Gastel, 1937)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Cor Otte - nummer 36 kopen? Bied vanaf 36!
Cor Otte (1937) Nederlands nummer 36
TechniekZeefdruk
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 36
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Cor Otte

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Otte? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Otte. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Otte en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Otte te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Otte!

Volg het aanbod kunst van Cor Otte te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Otte te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Otte instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Otte kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Otte!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Otte kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Otte en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Otte via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Otte of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Otte?

Kunst kopen van Cor Otte begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Otte, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Otte. Om meer kans te maken om de Cor Otte te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Otte! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.