Cor Sonke (1960)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cor Sonke
Cor Sonke (1960)

Cor Sonke (1960)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Cor SONKE (Amsterdam 1960)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cor Sonke - Drents veenlandschap kopen? Bied vanaf 50!
Cor Sonke - Drents veenlandschapSchilderij
Geplaatst doorMCD
Eindtijd 23-02-2023 om 20:16
Periode2000 t/m Heden
TechniekAcryl
Afmetingen20 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Cor Sonke

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cor Sonke? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cor Sonke. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cor Sonke en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cor Sonke te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cor Sonke!

Volg het aanbod kunst van Cor Sonke te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cor Sonke te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cor Sonke instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cor Sonke kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cor Sonke!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cor Sonke kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cor Sonke en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cor Sonke via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cor Sonke of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cor Sonke?

Kunst kopen van Cor Sonke begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cor Sonke, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cor Sonke. Om meer kans te maken om de Cor Sonke te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cor Sonke! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.