Cornelis Albertus Johannes Schermer (1824-1915)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cornelis Albertus Johannes Schermer
Cornelis Albertus Johannes Schermer (1824-1915)

Cornelis Albertus Johannes Schermer (1824-1915)

Kunstenaar

Den Haag 1824-den Haag 1915

Beroemd paardenschilder met een zeer uitgebreid oeuvre. Zijn onderwerpen varieerden van stalinterieurs en paardenmarkten tot elegante jachtgezelschappen en paardenraces. Woonde en werkte vooral in Den Haag, waar hij ook aan de Academie zijn opleiding volgde tussen 1841 en 1844.Leerling van ; joseph moerenhout en cornelis kruseman. Musea: Haags Gemeentemuseum en Rijksmuseum in Amsterdam Bron ; rkd

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Cornelis Albertus Johannes Schermer - "Soldaten met paarden" - Aquarel op papier kopen? Bied vanaf 225!
Cornelis Albertus Johannes Schermer - "Soldaten met paarden" - Aquarel op papierTekening / Aquarel
Geplaatst doormartins
Eindtijd 11-02-2023 om 19:31
Periode1800 t/m 1899
TechniekAquarel
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Cornelis Albertus Johannes Schermer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cornelis Albertus Johannes Schermer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cornelis Albertus Johannes Schermer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cornelis Albertus Johannes Schermer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cornelis Albertus Johannes Schermer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cornelis Albertus Johannes Schermer!

Volg het aanbod kunst van Cornelis Albertus Johannes Schermer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cornelis Albertus Johannes Schermer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cornelis Albertus Johannes Schermer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cornelis Albertus Johannes Schermer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cornelis Albertus Johannes Schermer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cornelis Albertus Johannes Schermer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cornelis Albertus Johannes Schermer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cornelis Albertus Johannes Schermer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cornelis Albertus Johannes Schermer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cornelis Albertus Johannes Schermer?

Kunst kopen van Cornelis Albertus Johannes Schermer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cornelis Albertus Johannes Schermer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cornelis Albertus Johannes Schermer. Om meer kans te maken om de Cornelis Albertus Johannes Schermer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cornelis Albertus Johannes Schermer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.