Cornelis Koppenol (1865-1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cornelis Koppenol
Cornelis Koppenol (1865-1946)

Cornelis Koppenol (1865-1946)

Kunstenaar

1865-1946Cornelis Koppenol, geboren Zoetermeer 26 december 1865, overleden Den Haag 1946. Leerling van de Academie v. B.K. te Den Haag (ruim 6 jaar). Hij woonde en werkte te Den Haag, Delft, Rijswijk en Nunspeet. In zijn jonge jaren werkte hij bij "De Porceleyne Fles" te Delft. C. Koppenol schilderde, aquarelleerde, tekende, etste en lithografeerde portretten, stillevens, strandgezichten met figuren, koeien- en schapenmarkten, landschappen met landarbeiders, boeren interieurs en boerenvrouwen, ook schilderde hij oude gebouwen. Hij gaf les aan de Academie v. B.K. te Den Haag. Werken in bezit van het Haags Gemeentemuseum en Kroller-Muller te Otterlo.

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Cornelis Koppenol - Het voeren van 't geitje kopen? Bied vanaf 950!
Cornelis Koppenol (1865-1946) Nederlands Het voeren van 't geitje
TechniekOlieverf
Afmetingen47 cm x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 950
Bied mee Bied mee
FA. (10)

Kunst kopen van Cornelis Koppenol

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cornelis Koppenol? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cornelis Koppenol. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cornelis Koppenol en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cornelis Koppenol te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cornelis Koppenol!

Volg het aanbod kunst van Cornelis Koppenol te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cornelis Koppenol te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cornelis Koppenol instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cornelis Koppenol kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cornelis Koppenol!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cornelis Koppenol kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cornelis Koppenol en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cornelis Koppenol via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cornelis Koppenol of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cornelis Koppenol?

Kunst kopen van Cornelis Koppenol begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cornelis Koppenol, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cornelis Koppenol. Om meer kans te maken om de Cornelis Koppenol te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cornelis Koppenol! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.