Cornelius Mortier (1699-1783)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cornelius Mortier
Cornelius Mortier (1699-1783)

Cornelius Mortier (1699-1783)

Kunstenaar

Cornelius MORTIER (1699-1783)

Cartograaf.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cornelius Mortier - Carte Generale Du Duche Selesie Polen Tsjechie kopen? Bied vanaf 400!
Cornelius Mortier - Carte Generale Du Duche Selesie Polen TsjechieCartografie
Geplaatst doorciscus_9com
Eindtijd 04-03-2023 om 22:03
Jaartal1741
TechniekGravure
Afmetingen50 cm x 57 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Cornelius Mortier

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cornelius Mortier? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cornelius Mortier. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cornelius Mortier en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cornelius Mortier te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cornelius Mortier!

Volg het aanbod kunst van Cornelius Mortier te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cornelius Mortier te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cornelius Mortier instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cornelius Mortier kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cornelius Mortier!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cornelius Mortier kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cornelius Mortier en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cornelius Mortier via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cornelius Mortier of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cornelius Mortier?

Kunst kopen van Cornelius Mortier begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cornelius Mortier, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cornelius Mortier. Om meer kans te maken om de Cornelius Mortier te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cornelius Mortier! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.