Corrie van Oorschot (1925-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Corrie van Oorschot
Corrie van Oorschot (1925-1995)

Corrie van Oorschot (1925-1995)

Kunstenaar

Corrie van OORSCHOT (Helmond, 1925 - 1995)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Corrie van Oorschot - Landschap met knotwilgen. kopen? Bied vanaf 50!
Corrie van Oorschot (1925-1995) Nederlands Landschap met knotwilgen.
TechniekOlieverf
Afmetingen30 x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Corrie van Oorschot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Corrie van Oorschot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Corrie van Oorschot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Corrie van Oorschot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Corrie van Oorschot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Corrie van Oorschot!

Volg het aanbod kunst van Corrie van Oorschot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Corrie van Oorschot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Corrie van Oorschot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Corrie van Oorschot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Corrie van Oorschot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Corrie van Oorschot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Corrie van Oorschot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Corrie van Oorschot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Corrie van Oorschot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Corrie van Oorschot?

Kunst kopen van Corrie van Oorschot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Corrie van Oorschot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Corrie van Oorschot. Om meer kans te maken om de Corrie van Oorschot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Corrie van Oorschot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.