Corry Bernsen (1918)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Corry Bernsen
Corry Bernsen (1918)

Corry Bernsen (1918)

Kunstenaar

Corry (Cornelia Martina) BERNSEN, geboren in Den Bosch 27-4-1918, schilder, collagist, tekenaar, pentekenaar, aquarellist, conservator, leraar. Opleiding: ‘Academie v Beeldende en Bouwende Kunsten Tilburg’ en het ‘Instituut voor Teekenleraren Amsterdam’. Onderwerpen: stadsgezichten , bloemstillevens, diervoorstellingen, portretten. Corry Bernsen was conservator van het Museum 't Ambachtshuis te Moordrecht en docent aan het Coornhertgymnasium te Gouda en aan het Daltonlyceum te Voorburg. Ze staat vermeld in ‘Scheen’ (1969-1970).

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Corry Bernsen (1918) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Corry Bernsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Corry Bernsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Corry Bernsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Corry Bernsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Corry Bernsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Corry Bernsen!

Volg het aanbod kunst van Corry Bernsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Corry Bernsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Corry Bernsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Corry Bernsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Corry Bernsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Corry Bernsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Corry Bernsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Corry Bernsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Corry Bernsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Corry Bernsen?

Kunst kopen van Corry Bernsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Corry Bernsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Corry Bernsen. Om meer kans te maken om de Corry Bernsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Corry Bernsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.