Cyriacus Bleys (1842-1912)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cyriacus Bleys
Cyriacus Bleys (1842-1912)

Cyriacus Bleys (1842-1912)

Kunstenaar

Adrianus Cyriacus BLEYS (Hoorn 1842- Maasdriel 1912). Vader van de kunstenaars Adri en Jan Bleys.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cyriacus Bleys - Vaas met bloemen kopen? Bied vanaf 195!
Cyriacus Bleys - Vaas met bloemenSchilderij
Geplaatst doorRobdevries11
Eindtijd 02-10-2022 om 19:37
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen62 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Cyriacus Bleys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cyriacus Bleys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cyriacus Bleys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cyriacus Bleys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cyriacus Bleys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cyriacus Bleys!

Volg het aanbod kunst van Cyriacus Bleys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cyriacus Bleys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cyriacus Bleys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cyriacus Bleys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cyriacus Bleys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cyriacus Bleys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cyriacus Bleys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cyriacus Bleys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cyriacus Bleys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cyriacus Bleys?

Kunst kopen van Cyriacus Bleys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cyriacus Bleys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cyriacus Bleys. Om meer kans te maken om de Cyriacus Bleys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cyriacus Bleys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.