Daniel D'Haeseleer (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Daniel D'Haeseleer
Daniel D'Haeseleer (1947)

Daniel D'Haeseleer (1947)

Kunstenaar, Designer

Daniel D'HAESELEER (1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Daniel D'Haeseleer - 2 uilen op bladertak kopen? Bied vanaf 350!
Daniel D'Haeseleer (1947) Belgisch 2 uilen op bladertak
TechniekBrons
Afmetingen100 cm x 150 cm x 20 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
FA. (8)

Kunst kopen van Daniel D'Haeseleer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Daniel D'Haeseleer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Daniel D'Haeseleer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Daniel D'Haeseleer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Daniel D'Haeseleer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Daniel D'Haeseleer!

Volg het aanbod kunst van Daniel D'Haeseleer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Daniel D'Haeseleer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Daniel D'Haeseleer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Daniel D'Haeseleer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Daniel D'Haeseleer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Daniel D'Haeseleer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Daniel D'Haeseleer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Daniel D'Haeseleer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Daniel D'Haeseleer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Daniel D'Haeseleer?

Kunst kopen van Daniel D'Haeseleer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Daniel D'Haeseleer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Daniel D'Haeseleer. Om meer kans te maken om de Daniel D'Haeseleer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Daniel D'Haeseleer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.