Danielle Kwaaitaal (1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Danielle Kwaaitaal
Danielle Kwaaitaal (1964)

Danielle Kwaaitaal (1964)

Kunstschilder, Fotograaf

Danielle KWAAITAAL (Bussum 1964)


Opleiding:
1984 modeacademie Bijenvelt in Amsterdam.
Gerrit Rietveld Academie (Amsterdam) 1986-1991

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Danielle Kwaaitaal - Girl in Blue Water kopen? Bied vanaf 199!
Danielle Kwaaitaal - Girl in Blue WaterFotografie
Geplaatst doorYopeArt
Eindtijd 18-03-2023 om 19:20
Jaartal2009
TechniekC-Print
Afmetingen45 cm x 57.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Danielle Kwaaitaal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Danielle Kwaaitaal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Danielle Kwaaitaal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Danielle Kwaaitaal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Danielle Kwaaitaal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Danielle Kwaaitaal!

Volg het aanbod kunst van Danielle Kwaaitaal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Danielle Kwaaitaal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Danielle Kwaaitaal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Danielle Kwaaitaal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Danielle Kwaaitaal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Danielle Kwaaitaal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Danielle Kwaaitaal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Danielle Kwaaitaal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Danielle Kwaaitaal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Danielle Kwaaitaal?

Kunst kopen van Danielle Kwaaitaal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Danielle Kwaaitaal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Danielle Kwaaitaal. Om meer kans te maken om de Danielle Kwaaitaal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Danielle Kwaaitaal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.