Dario Bosa (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dario Bosa
Dario Bosa (1958)

Dario Bosa (1958)

Kunstenaar

Dario BOSA (Santa Catharina, Brazilië, 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
29
Nationaliteit
Braziliaans Braziliaans  
Links
Favoriet
filters
Dario Bosa - 60 x 180 kopen? Bied vanaf 295!
Dario Bosa (1958) Braziliaans 60 x 180
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen60 x 180 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dario Bosa

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dario Bosa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dario Bosa. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dario Bosa en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dario Bosa te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dario Bosa!

Volg het aanbod kunst van Dario Bosa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dario Bosa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dario Bosa instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dario Bosa kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dario Bosa!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dario Bosa kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dario Bosa en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dario Bosa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dario Bosa of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dario Bosa?

Kunst kopen van Dario Bosa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dario Bosa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dario Bosa. Om meer kans te maken om de Dario Bosa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dario Bosa! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.