David van de Kop (1937-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. David van de Kop
David van de Kop (1937-1994)

David van de Kop (1937-1994)

Kunstenaar

David VAN DE KOP (Den Haag 1937 - Dreischor 1994)

Aangeboden items
2
Verkochte items
42
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
David van de Kop - Zonder titel kopen? Bied vanaf 300!
David van de Kop (1937-1994) Nederlands Zonder titel
TechniekAquarel
Afmetingen90 x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
David van de Kop - Poortje kopen? Bied vanaf 145!
David van de Kop (1937-1994) Nederlands Poortje
TechniekIJzer
Afmetingen16.5 x 7.3 x 6.5 cm (h x b x d)
Gewicht1013 g
Openingsbod
€ 145
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van David van de Kop

Wilt u graag een kunstwerk kopen van David van de Kop? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van David van de Kop. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van David van de Kop en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van David van de Kop te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen David van de Kop!

Volg het aanbod kunst van David van de Kop te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van David van de Kop te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u David van de Kop instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe David van de Kop kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van David van de Kop!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van David van de Kop kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van David van de Kop en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van David van de Kop via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van David van de Kop of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van David van de Kop?

Kunst kopen van David van de Kop begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van David van de Kop, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van David van de Kop. Om meer kans te maken om de David van de Kop te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van David van de Kop! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.