Desiré Haverkamp (1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Desiré Haverkamp
Desiré Haverkamp (1963)

Desiré Haverkamp (1963)

Kunstschilder

Desiré HAVERKAMP (Heerde 1963)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Desiré Haverkamp - Collage, Adriaan van der Kuip kopen? Bied vanaf 50!
Desiré Haverkamp - Collage, Adriaan van der KuipTekening / Aquarel
Geplaatst doorDrost260
Eindtijd 07-02-2023 om 20:51
Jaartal1994
TechniekCollage
Afmetingen47 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Desiré Haverkamp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Desiré Haverkamp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Desiré Haverkamp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Desiré Haverkamp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Desiré Haverkamp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Desiré Haverkamp!

Volg het aanbod kunst van Desiré Haverkamp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Desiré Haverkamp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Desiré Haverkamp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Desiré Haverkamp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Desiré Haverkamp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Desiré Haverkamp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Desiré Haverkamp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Desiré Haverkamp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Desiré Haverkamp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Desiré Haverkamp?

Kunst kopen van Desiré Haverkamp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Desiré Haverkamp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Desiré Haverkamp. Om meer kans te maken om de Desiré Haverkamp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Desiré Haverkamp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.