Dick Stolwijk (1931)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dick Stolwijk
Dick Stolwijk (1931)

Dick Stolwijk (1931)

Kunstenaar

Dick STOLWIJK (1931)

Aangeboden items
1
Verkochte items
74
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dick Stolwijk - Ingelijste ets: Distel kopen? Bied vanaf 60!
Dick Stolwijk (1931) Nederlands Ingelijste ets: Distel
TechniekEts
Afmetingen64 x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dick Stolwijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dick Stolwijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dick Stolwijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dick Stolwijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dick Stolwijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dick Stolwijk!

Volg het aanbod kunst van Dick Stolwijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dick Stolwijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dick Stolwijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dick Stolwijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dick Stolwijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dick Stolwijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dick Stolwijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dick Stolwijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dick Stolwijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dick Stolwijk?

Kunst kopen van Dick Stolwijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dick Stolwijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dick Stolwijk. Om meer kans te maken om de Dick Stolwijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dick Stolwijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.