Dirk Celis (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dirk Celis
Dirk Celis (1949)

Dirk Celis (1949)

Kunstenaar

Dirk CELIS (1949)

Aangeboden items
1
Verkochte items
27
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
Dirk Celis - Zonder titel kopen? Bied vanaf 39!
Dirk Celis (1949) Belgisch Zonder titel
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen76 cm x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 39
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Dirk Celis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk Celis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk Celis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk Celis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk Celis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk Celis!

Volg het aanbod kunst van Dirk Celis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk Celis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk Celis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk Celis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk Celis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk Celis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk Celis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk Celis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk Celis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk Celis?

Kunst kopen van Dirk Celis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk Celis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk Celis. Om meer kans te maken om de Dirk Celis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk Celis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.