Dirk Hidde Nijland (1881-1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dirk Hidde Nijland
Dirk Hidde Nijland (1881-1955)

Dirk Hidde Nijland (1881-1955)

Kunstenaar

Dirk Nijland (Dordrecht 1881- Santpoort 1955) was schilder, tekenaar en graficus. Hij hield zich vooral bezig met de relatie tussen land en water en dat resulteerde in veel haven- en riviertafrelen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
39
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Dirk Hidde Nijland - Linosnededruk - Zeegezicht kopen? Bied vanaf 65!
Dirk Hidde Nijland (1881-1955) Nederlands Linosnededruk - Zeegezicht
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen50 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Dirk Hidde Nijland

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dirk Hidde Nijland? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dirk Hidde Nijland. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dirk Hidde Nijland en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dirk Hidde Nijland te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dirk Hidde Nijland!

Volg het aanbod kunst van Dirk Hidde Nijland te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dirk Hidde Nijland te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dirk Hidde Nijland instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dirk Hidde Nijland kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dirk Hidde Nijland!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dirk Hidde Nijland kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dirk Hidde Nijland en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dirk Hidde Nijland via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dirk Hidde Nijland of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dirk Hidde Nijland?

Kunst kopen van Dirk Hidde Nijland begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dirk Hidde Nijland, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dirk Hidde Nijland. Om meer kans te maken om de Dirk Hidde Nijland te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dirk Hidde Nijland! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.