Drago Takac (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Drago Takac
Drago Takac (1948)

Drago Takac (1948)

Kunstenaar

Drago TAKAC (Belgrado 1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Kroatisch Kroatisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Drago Takac - visser - gesigneerde zeefdruk kopen? Bied vanaf 55!
Drago Takac - visser - gesigneerde zeefdrukGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorFojo
Eindtijd 27-12-2022 om 19:26
Jaartal1980
TechniekZeefdruk
Afmetingen62 cm x 85 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Drago Takac

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Drago Takac? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Drago Takac. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Drago Takac en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Drago Takac te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Drago Takac!

Volg het aanbod kunst van Drago Takac te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Drago Takac te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Drago Takac instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Drago Takac kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Drago Takac!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Drago Takac kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Drago Takac en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Drago Takac via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Drago Takac of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Drago Takac?

Kunst kopen van Drago Takac begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Drago Takac, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Drago Takac. Om meer kans te maken om de Drago Takac te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Drago Takac! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.