Dries van den Broeck (1923-1995)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dries van den Broeck
Dries van den Broeck (1923-1995)

Dries van den Broeck (1923-1995)

Kunstenaar

Dries van den BROECK (Vorselaar 1923 - Kessel 1995) was tijdens zijn lange kunstenaarsloopbaan steeds bezig met het vastleggen van de essentie. Het is alsof hij je tot in de diepste diepten der aarde meenam en dan weer naar de hoogste luchten. Hij voelde de natuur trillen en drong tot de kern der dingen door en hij kon dat in een paar lijnen of in overweldigende kleuren. Hij wijdde zich aan de teken- en schilderkunst in al zijn facetten: tekeningen, aquarellen, olieverf, etsen, lithografie, monotypen en gemengde technieken. De aard van zijn werk evolueerde en was zeer verscheiden: van het landschap en het portret tot abstract werk waarin de kleurenvlakken primeren, van bijna expressionistische figuren tot het pure spel van vorm en kleur. zelf vatte hij deze verscheidenheid op als een voortdurend groeien, evolueren en nieuwe dingen ontdekken in het leven. zijn vele reizen stimuleerden hem in zijn oneindige zoektocht. Hij stelde: "mijn schilderen is niet anders dan groeien om mezelf te vinden en uit te drukken". De kunstenaar woonde o.a. te Beersel em te Kessel nabij Lier.

Aangeboden items
3
Verkochte items
4
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
Dries van den Broeck - Kleine Jongen Leidt Blinden kopen? Bied vanaf 65!
Dries van den Broeck (1923-1995) Belgisch Kleine Jongen Leidt Blinden
TechniekZeefdruk
Afmetingen47 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
FA. 
Dries van den Broeck - La Vigie kopen? Bied vanaf 65!
Dries van den Broeck (1923-1995) Belgisch La Vigie
TechniekZeefdruk
Afmetingen61 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
FA. 
Dries van den Broeck - Vrouw op kruk (1946) kopen? Bied vanaf 100!
Dries van den Broeck (1923-1995) Belgisch Vrouw op kruk (1946)
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen53 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Dries van den Broeck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dries van den Broeck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dries van den Broeck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dries van den Broeck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dries van den Broeck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dries van den Broeck!

Volg het aanbod kunst van Dries van den Broeck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dries van den Broeck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dries van den Broeck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dries van den Broeck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dries van den Broeck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dries van den Broeck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dries van den Broeck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dries van den Broeck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dries van den Broeck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dries van den Broeck?

Kunst kopen van Dries van den Broeck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dries van den Broeck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dries van den Broeck. Om meer kans te maken om de Dries van den Broeck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dries van den Broeck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.