Ed Müller (1936-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ed Müller
Ed Müller (1936-2014)

Ed Müller (1936-2014)

Graficus, Fotograaf, Tekenaar

Ed Müller (Berlijn 1936 - Zaandam 2014) 


Opleiding: Hochschule für bildende Künste in Frankfurt am Main. Müller  ontwerpt en vervaardigt voornamelijk 'intarsia', panelen van ingelegd hout. Later is hij gaan aquareleren op hout: Chinees aquarel. Aan het einde van zijn leven hield hij zich bezig met zijn 'fotografieken'. Fotografie, bewerkt met potlood en verf.

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Ed Müller - Gemeentehuis Zaandam kopen? Bied vanaf 50!
Ed Müller (1936-2014) Duits Gemeentehuis Zaandam
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen30 x 15 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Ed Müller - Chinees aquarel op hout - INGELIJST - EM32 kopen? Bied vanaf 35!
Ed Müller (1936-2014) Duits Chinees aquarel op hout - INGELIJST - EM32
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen26 x 17.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Ed Müller - Chinees aquarel op hout - INGELIJST - EM38 kopen? Bied vanaf 35!
Ed Müller (1936-2014) Duits Chinees aquarel op hout - INGELIJST - EM38
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen26 x 17.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ed Müller

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ed Müller? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ed Müller. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ed Müller en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ed Müller te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ed Müller!

Volg het aanbod kunst van Ed Müller te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ed Müller te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ed Müller instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ed Müller kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ed Müller!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ed Müller kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ed Müller en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ed Müller via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ed Müller of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ed Müller?

Kunst kopen van Ed Müller begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ed Müller, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ed Müller. Om meer kans te maken om de Ed Müller te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ed Müller! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.