Eddy van der Velden (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eddy van der Velden
Eddy van der Velden (1950)

Eddy van der Velden (1950)

Kunstenaar

Eddy van der VELDEN (Rotterdam 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Eddy van der Velden - Pombo den gan Saluwaku kopen? Bied vanaf 35!
Eddy van der Velden - Pombo den gan SaluwakuGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorllilyj
Eindtijd 23-08-2022 om 21:49
Jaartal1977
TechniekZeefdruk
Afmetingen47 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Eddy van der Velden

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eddy van der Velden? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eddy van der Velden. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eddy van der Velden en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eddy van der Velden te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eddy van der Velden!

Volg het aanbod kunst van Eddy van der Velden te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eddy van der Velden te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eddy van der Velden instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eddy van der Velden kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eddy van der Velden!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eddy van der Velden kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eddy van der Velden en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eddy van der Velden via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eddy van der Velden of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eddy van der Velden?

Kunst kopen van Eddy van der Velden begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eddy van der Velden, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eddy van der Velden. Om meer kans te maken om de Eddy van der Velden te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eddy van der Velden! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.