Eduard Steinberg (1937-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eduard Steinberg
Eduard Steinberg (1937-2012)

Eduard Steinberg (1937-2012)

Kunstenaar

Eduard STEINBERG (Moskou, 1937 - Parijs, 2012)

Eduard Steinberg was een Russische schilder, filosoof en activist.

Aangeboden items
0
Verkochte items
2
Nationaliteit
RussischRussisch  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Eduard Steinberg (1937-2012) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Eduard Steinberg (1937-2012) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Eduard Steinberg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eduard Steinberg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eduard Steinberg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eduard Steinberg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eduard Steinberg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eduard Steinberg!

Volg het aanbod kunst van Eduard Steinberg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eduard Steinberg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eduard Steinberg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eduard Steinberg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eduard Steinberg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eduard Steinberg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eduard Steinberg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eduard Steinberg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eduard Steinberg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eduard Steinberg?

Kunst kopen van Eduard Steinberg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eduard Steinberg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eduard Steinberg. Om meer kans te maken om de Eduard Steinberg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eduard Steinberg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.