• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Eelke Jelles Eelkema (1788-1839)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Eelke Jelles Eelkema

Eelke Jelles Eelkema (1788-1839)

Kunstenaar

Eelke Jelles EELKEMA (Leeuwarden 1788 Leeuwarden 1839)

schilder, tekenaar, tekenleraar, aquarellist, restaurator

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Eelke Jelles Eelkema - Magnifiek 19e eeuws stilleven met roemer en tinnen bord - gesigneerd kopen? Bied vanaf 258!
Eelke Jelles Eelkema - Magnifiek 19e eeuws stilleven met roemer en tinnen bord - gesigneerd

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorartpointamsterdam

Eindtijd14-05-2022 om 21:42

Periode1800 t/m 1899
TechniekAquarel
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Eelke Jelles Eelkema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eelke Jelles Eelkema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eelke Jelles Eelkema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eelke Jelles Eelkema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eelke Jelles Eelkema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eelke Jelles Eelkema!

Volg het aanbod kunst van Eelke Jelles Eelkema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eelke Jelles Eelkema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eelke Jelles Eelkema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eelke Jelles Eelkema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eelke Jelles Eelkema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eelke Jelles Eelkema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eelke Jelles Eelkema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eelke Jelles Eelkema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eelke Jelles Eelkema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eelke Jelles Eelkema?

Kunst kopen van Eelke Jelles Eelkema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eelke Jelles Eelkema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eelke Jelles Eelkema. Om meer kans te maken om de Eelke Jelles Eelkema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eelke Jelles Eelkema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.