Elias Stark (1849-1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elias Stark
Elias Stark (1849-1933)

Elias Stark (1849-1933)

Kunstenaar

Elias STARK

Schilder, Etser, Tekenaar

Geboren in 1849 in Rhenen, gestorven in 1933 in Brussel

Opleiding: N.v.t. Woonde en werkte in Amsterdam en Laren

Elias Stark was een kunstenaar die de schilderkunst en tekenkunst in eerste instantie uitoefende omdat hij hier een grote liefde voor had. Het bleek al snel dat hij een begaafd kunstenaar was. In Laren had Elias Stark een atelier genaamd ?Hein Duvel?, waar hij veel van zijn werken maakte. Elias Stark ontwikkelde een eigen stijl, en later werd hij lid van de vereniging ?Arti et Amicitiae? in Amsterdam.

Het werk van Elias Stark was zeer populair en in 1897 kocht de koning van Itali_ werk van hem, waardoor Elias Stark een nieuwe vleugel kon bouwen aan zijn atelier. Behalve voor zijn schilderwerk, was Elias Stark ook bekend als uitvinder van de tube tandpasta. Voordat hij begon te schilderen was hij namelijk een bekende tandarts in Amsterdam.

Exposities en prijzen:

N.v.t.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
2
Verkochte items
33
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Elias Stark - Vulkaan Merapi bij Djocjocarta op Java kopen? Bied vanaf 65!
Elias Stark (1849-1933) Nederlands Vulkaan Merapi bij Djocjocarta op Java
TechniekAquarel
Afmetingen19 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee
Elias Stark - dorpsgezicht kopen? Bied vanaf 150!
Elias Stark (1849-1933) Nederlands dorpsgezicht
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen30 x 37.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Elias Stark

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elias Stark? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elias Stark. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elias Stark en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elias Stark te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elias Stark!

Volg het aanbod kunst van Elias Stark te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elias Stark te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elias Stark instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elias Stark kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elias Stark!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elias Stark kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elias Stark en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elias Stark via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elias Stark of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elias Stark?

Kunst kopen van Elias Stark begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elias Stark, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elias Stark. Om meer kans te maken om de Elias Stark te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elias Stark! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.