Elisabeth Haussard (1700-1804)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elisabeth Haussard
Elisabeth Haussard (1700-1804)

Elisabeth Haussard (1700-1804)

Kunstenaar

Elisabeth HAUSSARD (Parijs 1700 – 1804)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  
Favoriet
FA. 
filters
Elisabeth Haussard - "Abricot commun" ; "Abricot de Hollande" kopen? Bied vanaf 70!
Elisabeth Haussard (1700-1804) Frans "Abricot commun" ; "Abricot de Hollande"
TechniekEts
Afmetingen34 cm x 26 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Elisabeth Haussard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elisabeth Haussard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elisabeth Haussard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elisabeth Haussard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elisabeth Haussard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elisabeth Haussard!

Volg het aanbod kunst van Elisabeth Haussard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elisabeth Haussard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elisabeth Haussard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elisabeth Haussard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elisabeth Haussard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elisabeth Haussard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elisabeth Haussard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elisabeth Haussard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elisabeth Haussard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elisabeth Haussard?

Kunst kopen van Elisabeth Haussard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elisabeth Haussard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elisabeth Haussard. Om meer kans te maken om de Elisabeth Haussard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elisabeth Haussard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.