Elisabeth van Vreeswijk (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elisabeth van Vreeswijk
Elisabeth van Vreeswijk (1955)

Elisabeth van Vreeswijk (1955)

Kunstenaar

Elisabeth van VREESWIJK (1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Elisabeth van Vreeswijk - Cafe Schlemmer kopen? Bied vanaf 45!
Elisabeth van Vreeswijk - Cafe SchlemmerGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKlaasHofstra
Eindtijd 25-03-2023 om 21:03
Jaartal1985
TechniekLitho
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Elisabeth van Vreeswijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elisabeth van Vreeswijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elisabeth van Vreeswijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elisabeth van Vreeswijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elisabeth van Vreeswijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elisabeth van Vreeswijk!

Volg het aanbod kunst van Elisabeth van Vreeswijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elisabeth van Vreeswijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elisabeth van Vreeswijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elisabeth van Vreeswijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elisabeth van Vreeswijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elisabeth van Vreeswijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elisabeth van Vreeswijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elisabeth van Vreeswijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elisabeth van Vreeswijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elisabeth van Vreeswijk?

Kunst kopen van Elisabeth van Vreeswijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elisabeth van Vreeswijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elisabeth van Vreeswijk. Om meer kans te maken om de Elisabeth van Vreeswijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elisabeth van Vreeswijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.