Elizabeth de Vaal (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elizabeth de Vaal
Elizabeth de Vaal (1950)

Elizabeth de Vaal (1950)

Kunstenaar

Elizabeth de Vaal (1950)

Aangeboden items
3
Verkochte items
79
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Elizabeth de Vaal - Pareidolie kopen? Bied vanaf 20!
Elizabeth de Vaal (1950) Nederlands Pareidolie
TechniekZeefdruk
Afmetingen70 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
Elizabeth de Vaal - Gele auto kopen? Bied vanaf 30!
Elizabeth de Vaal (1950) Gele auto
TechniekLitho
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Elizabeth de Vaal - zonder titel kopen? Bied vanaf 45!
Elizabeth de Vaal (1950) zonder titel
TechniekLitho
Afmetingen74 x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Elizabeth de Vaal

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elizabeth de Vaal? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elizabeth de Vaal. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elizabeth de Vaal en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elizabeth de Vaal te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elizabeth de Vaal!

Volg het aanbod kunst van Elizabeth de Vaal te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elizabeth de Vaal te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elizabeth de Vaal instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elizabeth de Vaal kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elizabeth de Vaal!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elizabeth de Vaal kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elizabeth de Vaal en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elizabeth de Vaal via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elizabeth de Vaal of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elizabeth de Vaal?

Kunst kopen van Elizabeth de Vaal begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elizabeth de Vaal, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elizabeth de Vaal. Om meer kans te maken om de Elizabeth de Vaal te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elizabeth de Vaal! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.