Elvira Wersche (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Elvira Wersche
Elvira Wersche (1948)

Elvira Wersche (1948)

Kunstenaar

Elvira WERSCHE (Westerstede 1948)

Aangeboden items
2
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
Elvira Wersche - Zonder titel kopen? Bied vanaf 49!
Elvira Wersche - Zonder titelTekening / Aquarel
Geplaatst doornelleke1958
Eindtijd 09-04-2023 om 16:30
Periode1945 t/m 1999
TechniekAquarel
Afmetingen80 cm x 63 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Elvira Wersche - Zonder titel kopen? Bied vanaf 49!
Elvira Wersche - Zonder titelTekening / Aquarel
Geplaatst doornelleke1958
Eindtijd 09-04-2023 om 16:37
Periode1945 t/m 1999
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen86.5 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Elvira Wersche

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Elvira Wersche? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Elvira Wersche. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Elvira Wersche en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Elvira Wersche te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Elvira Wersche!

Volg het aanbod kunst van Elvira Wersche te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Elvira Wersche te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Elvira Wersche instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Elvira Wersche kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Elvira Wersche!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Elvira Wersche kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Elvira Wersche en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Elvira Wersche via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Elvira Wersche of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Elvira Wersche?

Kunst kopen van Elvira Wersche begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Elvira Wersche, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Elvira Wersche. Om meer kans te maken om de Elvira Wersche te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Elvira Wersche! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.