• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Emile Gastemans (1883-1956)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Emile Gastemans

Emile Gastemans (1883-1956)

Kunstenaar

Emile GASTEMANS (Borgerhout 1883 - Borgerhout 1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Emile Gastemans - zonder titel kopen? Bied vanaf 50!
Emile Gastemans - zonder titel

Grafiek na 1900

Geplaatst doordoorn2150

Eindtijd03-06-2022 om 19:00

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen38.5 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Emile Gastemans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Emile Gastemans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Emile Gastemans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Emile Gastemans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Emile Gastemans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Emile Gastemans!

Volg het aanbod kunst van Emile Gastemans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Emile Gastemans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Emile Gastemans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Emile Gastemans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Emile Gastemans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Emile Gastemans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Emile Gastemans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Emile Gastemans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Emile Gastemans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Emile Gastemans?

Kunst kopen van Emile Gastemans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Emile Gastemans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Emile Gastemans. Om meer kans te maken om de Emile Gastemans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Emile Gastemans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.