Emile Jespers (1862-1918)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Emile Jespers
Emile Jespers (1862-1918)

Emile Jespers (1862-1918)

Kunstenaar

Emile JESPERS (Deurne (Antwerpen) 1862 - Antwerpen 1918)

Aangeboden items
2
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Emile Jespers - Marmeren sculptuur van twee kinderhoofdjes - ruim 35 kg - daterend 1909 kopen? Bied vanaf 1595!
Emile Jespers (1862-1918) Belgisch Marmeren sculptuur van twee kinderhoofdjes - ruim 35 kg - daterend 1909
TechniekMarmer
Afmetingen36 cm x 54 cm x 20 cm (h x b x d)
Gewicht35500 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 1.595
Bied mee Bied mee
FA. (8)
Emile Jespers - beeld, buste van jonge vrouw, handgesigneerd en gedateerd 1913 kopen? Bied vanaf 500!
Emile Jespers (1862-1918) Belgisch beeld, buste van jonge vrouw, handgesigneerd en gedateerd 1913
TechniekGips
Afmetingen35 cm x 25 cm x 20 cm (h x b x d)
Gewicht3880 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee
FA. (4)

Kunst kopen van Emile Jespers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Emile Jespers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Emile Jespers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Emile Jespers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Emile Jespers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Emile Jespers!

Volg het aanbod kunst van Emile Jespers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Emile Jespers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Emile Jespers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Emile Jespers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Emile Jespers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Emile Jespers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Emile Jespers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Emile Jespers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Emile Jespers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Emile Jespers?

Kunst kopen van Emile Jespers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Emile Jespers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Emile Jespers. Om meer kans te maken om de Emile Jespers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Emile Jespers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.