• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Eric Dordregter (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Eric Dordregter

Eric Dordregter (1948)

Kunstenaar

Eric Dordregter studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en studeerde af in 1972. Hij is vooral bekend door zijn sprekende voorstellingen van sporters. Geregeld exposeert hij in toonaangevende galeries. Daarnaast heeft hij zijn eigen Exclusive Sports Gallary.

Aangeboden items
2
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Eric Dordregter - Kleurpotlood, Terrific courses to create etc kopen? Bied vanaf 1!
Eric Dordregter - Kleurpotlood, Terrific courses to create etc

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd28-05-2022 om 19:17

Jaartal1983
TechniekPotlood
Afmetingen61 cm x 43 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Eric Dordregter - Potloodtekening, Deze pleisters plakken niet aan de wond kopen? Bied vanaf 1!
Eric Dordregter - Potloodtekening, Deze pleisters plakken niet aan de wond

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd29-05-2022 om 21:23

Jaartal1974
TechniekPotlood
Afmetingen29.5 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Eric Dordregter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eric Dordregter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eric Dordregter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eric Dordregter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eric Dordregter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eric Dordregter!

Volg het aanbod kunst van Eric Dordregter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eric Dordregter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eric Dordregter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eric Dordregter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eric Dordregter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eric Dordregter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eric Dordregter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eric Dordregter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eric Dordregter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eric Dordregter?

Kunst kopen van Eric Dordregter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eric Dordregter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eric Dordregter. Om meer kans te maken om de Eric Dordregter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eric Dordregter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.