• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Eric-Jan Kremer (1963)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Eric-Jan Kremer

Eric-Jan Kremer (1963)

Kunstenaar

Kunstschilder Eric-Jan Kremer is zonder twijfel de meest succesvolle Formule 1-kunstenaar van dit moment. Zijn bijzonder spectaculaire doeken worden vooral gekenmerkt door een ongekende dynamiek en expressie.

Internationaal wordt zijn talent herkend en gewaardeerd. Wie op Silverstone de VIP-ruimtes van het Williams Formule 1 team bezoekt treft daar meteen een aantal van zijn werken aan. Ook een aantal grote namen uit de Formule 1 hebben werk van Eric-Jan thuis hangen. Zo heeft hij bijvoorbeeld doeken geschilderd voor o.a. Michael Schumacher, Arie Luyendijk en Mika Häkkinen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
31
Links
Favoriet
FA. (33 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Eric-Jan Kremer - The Orange Lion kopen? Bied vanaf 500!
Eric-Jan Kremer - The Orange Lion

Grafiek na 1900

Geplaatst doormarkheijen

Eindtijd07-04-2022 om 22:50

Jaartal2018
TechniekGiclée
Afmetingen150 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerZijde
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Eric-Jan Kremer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eric-Jan Kremer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eric-Jan Kremer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eric-Jan Kremer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eric-Jan Kremer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eric-Jan Kremer!

Volg het aanbod kunst van Eric-Jan Kremer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eric-Jan Kremer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eric-Jan Kremer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eric-Jan Kremer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eric-Jan Kremer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eric-Jan Kremer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eric-Jan Kremer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eric-Jan Kremer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eric-Jan Kremer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eric-Jan Kremer?

Kunst kopen van Eric-Jan Kremer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eric-Jan Kremer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eric-Jan Kremer. Om meer kans te maken om de Eric-Jan Kremer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eric-Jan Kremer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.