Erik Roos (1938-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erik Roos
Erik Roos (1938-1994)

Erik Roos (1938-1994)

Kunstenaar

Erik Roos 1938 - 1994, beeldhouder, schilder en graqficus

Aangeboden items
1
Verkochte items
48
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Erik Roos - Il bosco fantasma, litho (tweeluik, groot) kopen? Bied vanaf 50!
Erik Roos (1938-1994) Nederlands Il bosco fantasma, litho (tweeluik, groot)
TechniekLitho
Afmetingen58 x 156 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Erik Roos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erik Roos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erik Roos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erik Roos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erik Roos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erik Roos!

Volg het aanbod kunst van Erik Roos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erik Roos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erik Roos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erik Roos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erik Roos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erik Roos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erik Roos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erik Roos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erik Roos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erik Roos?

Kunst kopen van Erik Roos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erik Roos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erik Roos. Om meer kans te maken om de Erik Roos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erik Roos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.