Erwin Olaf (1959-2023)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erwin Olaf
Erwin Olaf (1959-2023)

Erwin Olaf (1959-2023)

Fotograaf

Erwin OLAF (Hilversum 1959 - ?? 2023)


Geboren als Erwin Olaf Springveld te Hilversum in 1959

Erwin Olaf is een van de beroemdste fotografen van Nederland.

Hij maakt zowel werk in opdracht (voor de grote mondiale merken) als autonoom werk.

Erwin Olaf staat bekend als een bezeten vakman die enorme inspanning legt in zijn werk en de voorbereiding daar van. Om die reden is ook de productie van zijn werk relatief beperkt, mede omdat er hoge kosten mee gemoeid zijn. Werk van Erwin Olaf is dus exclusief en wordt ook nog vaak in lage oplagen uitgegeven.

Erwin Olaf heeft ook Videoclips gemaakt en autonome kunstfilms.

Werk van Erwin Olaf bevindt zich in vele bedrijfs, particuliere en museale collecties en won enkele zeer aansprekende prijzen zoals het Amerikaanse Lucy Award..

Erwin Olaf had in 2008 een overzichtstentoonstelling in het FotoMuseum in Den Haag.

Aangeboden items
2
Verkochte items
70
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Erwin Olaf - The mother-Dawn, uitgave Het Parool kopen? Bied vanaf 1!
Erwin Olaf (1959-2023) Nederlands The mother-Dawn, uitgave Het Parool
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen41 cm x 58 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Huidig bod
€ 30
5 biedingen
Bied mee Bied mee
Erwin Olaf - CHESS MEN - 1e Druk - 1988 - Amsterdam - Paperback - Gesigneerd. kopen? Bied vanaf 295!
Erwin Olaf (1959-2023) Nederlands CHESS MEN - 1e Druk - 1988 - Amsterdam - Paperback - Gesigneerd.
TechniekSoftcover
Afmetingen30 cm x 30 cm (h x b)
Openingsbod
€ 295
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Erwin Olaf

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erwin Olaf? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erwin Olaf. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erwin Olaf en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erwin Olaf te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erwin Olaf!

Volg het aanbod kunst van Erwin Olaf te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erwin Olaf te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erwin Olaf instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erwin Olaf kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erwin Olaf!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erwin Olaf kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erwin Olaf en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erwin Olaf via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erwin Olaf of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erwin Olaf?

Kunst kopen van Erwin Olaf begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erwin Olaf, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erwin Olaf. Om meer kans te maken om de Erwin Olaf te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erwin Olaf! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.