Felicien Bobeldijk (1876-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Felicien Bobeldijk
Felicien Bobeldijk (1876-1964)

Felicien Bobeldijk (1876-1964)

Kunstenaar

Felicien BOBELDIJK volgde zijn opleiding aan de Quellinusschool, de Rijksschool voor Kunstnijverheid en de Rijksacademie. Daar was onder meer van Nicolaas van der Waaij de leermeester van Bobeldijk. Ook kreeg hij lessen van Willem Witsen. Bobeldijk maakte graag landschappen, stadsgezichten en portretten. Bobeldijk ontving diverse prijzen waaronder de W. van Collenprijs in 1900 en hij kreeg in 1934 de Koninklijke Subsidie. Hij exposeerde op de tentoonstellingen van Arti, St. Lucas en Pulchri en ook veel in het buitenland.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
Felicien Bobeldijk - 8478-15, Paardje kopen? Bied vanaf 50!
Felicien Bobeldijk (1876-1964) 8478-15, Paardje
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen45.5 cm x 55.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (4)

Kunst kopen van Felicien Bobeldijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Felicien Bobeldijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Felicien Bobeldijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Felicien Bobeldijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Felicien Bobeldijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Felicien Bobeldijk!

Volg het aanbod kunst van Felicien Bobeldijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Felicien Bobeldijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Felicien Bobeldijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Felicien Bobeldijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Felicien Bobeldijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Felicien Bobeldijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Felicien Bobeldijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Felicien Bobeldijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Felicien Bobeldijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Felicien Bobeldijk?

Kunst kopen van Felicien Bobeldijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Felicien Bobeldijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Felicien Bobeldijk. Om meer kans te maken om de Felicien Bobeldijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Felicien Bobeldijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.