Ferd op de Coul (1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ferd op de Coul
Ferd op de Coul (1933)

Ferd op de Coul (1933)

Kunstenaar

Ferd op de COUL (1933)

Aangeboden items
1
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Ferd op de Coul - Gouache, Abstracte compositie - zonder titel maar met lijst! kopen? Bied vanaf 75!
Ferd op de Coul (1933) Gouache, Abstracte compositie - zonder titel maar met lijst!
TechniekGouache
Afmetingen67 cm x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Ferd op de Coul

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ferd op de Coul? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ferd op de Coul. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ferd op de Coul en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ferd op de Coul te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ferd op de Coul!

Volg het aanbod kunst van Ferd op de Coul te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ferd op de Coul te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ferd op de Coul instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ferd op de Coul kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ferd op de Coul!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ferd op de Coul kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ferd op de Coul en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ferd op de Coul via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ferd op de Coul of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ferd op de Coul?

Kunst kopen van Ferd op de Coul begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ferd op de Coul, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ferd op de Coul. Om meer kans te maken om de Ferd op de Coul te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ferd op de Coul! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.