Ferdinand Erfmann (1901-1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ferdinand Erfmann
Ferdinand Erfmann (1901-1968)

Ferdinand Erfmann (1901-1968)

Kunstenaar

Ferdinand ERFMANN (Rotterdam 1901 - Sardinië 1968)

Tekenaar van zelfportretten in travestie of in zodanige kleding dat heupen en (stevige) benen werden benadrukt. In tegenstelling tot het afgebeelde lichaam hebben de vrouwen vaak kleine hoofdjes.

Aangeboden items
3
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ferdinand Erfmann - Rotterdams naïeve kunstenaar - verzameling van 5 tekeningen "dames en heer" kopen? Bied vanaf 46!
Ferdinand Erfmann (1901-1968) Nederlands Rotterdams naïeve kunstenaar - verzameling van 5 tekeningen "dames en heer"
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen16 cm x 10 cm (h x b)
DragerPapier
Openingsbod
€ 46
Bied mee Bied mee
Ferdinand Erfmann - Figuren. Galerie Siau. kopen? Bied vanaf 69!
Ferdinand Erfmann (1901-1968) Nederlands Figuren. Galerie Siau.
TechniekOffset
Afmetingen80 cm x 60 cm (h x b)
Openingsbod
€ 69
Bied mee Bied mee
Ferdinand Erfmann - Het Boekenbal kopen? Bied vanaf 9500!
Ferdinand Erfmann (1901-1968) Nederlands Het Boekenbal
TechniekOlieverf
Afmetingen69 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 9.500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ferdinand Erfmann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ferdinand Erfmann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ferdinand Erfmann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ferdinand Erfmann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ferdinand Erfmann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ferdinand Erfmann!

Volg het aanbod kunst van Ferdinand Erfmann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ferdinand Erfmann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ferdinand Erfmann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ferdinand Erfmann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ferdinand Erfmann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ferdinand Erfmann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ferdinand Erfmann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ferdinand Erfmann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ferdinand Erfmann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ferdinand Erfmann?

Kunst kopen van Ferdinand Erfmann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ferdinand Erfmann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ferdinand Erfmann. Om meer kans te maken om de Ferdinand Erfmann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ferdinand Erfmann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.