Ferdinand Schirren (1872-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ferdinand Schirren
Ferdinand Schirren (1872-1944)

Ferdinand Schirren (1872-1944)

Kunstenaar

Ferdinand SCHIRREN (Antwerpen, 1872 - Sint-Jans-Molenbeek, 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Ferdinand Schirren - Oude vrouw kopen? Bied vanaf 70!
Ferdinand Schirren - Oude vrouwTekening / Aquarel
Geplaatst doorWantje
Eindtijd 03-01-2023 om 22:27
Periode1900 t/m 1944
TechniekHoutskool
Afmetingen76 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ferdinand Schirren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ferdinand Schirren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ferdinand Schirren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ferdinand Schirren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ferdinand Schirren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ferdinand Schirren!

Volg het aanbod kunst van Ferdinand Schirren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ferdinand Schirren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ferdinand Schirren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ferdinand Schirren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ferdinand Schirren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ferdinand Schirren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ferdinand Schirren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ferdinand Schirren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ferdinand Schirren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ferdinand Schirren?

Kunst kopen van Ferdinand Schirren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ferdinand Schirren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ferdinand Schirren. Om meer kans te maken om de Ferdinand Schirren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ferdinand Schirren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.