Filippo Imbrighi (1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Filippo Imbrighi
Filippo Imbrighi (1975)

Filippo Imbrighi (1975)

Kunstschilder, Graficus

Filippo IMBRIGHI (Rome 1975)


Zijn twintig jarige ervaring als grafisch ontwerper en video-artist & -editor gebruikt hij nu voor zijn kunst. In zijn studio in Rome focust hij zich voornamelijk op urban streefart, popart, collegekunst en grafische & digitale kunst.

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Filippo Imbrighi - Spiderman - PopArt - gelimiteerde editie nr 1 van 15 op canvas kopen? Bied vanaf 120!
Filippo Imbrighi - Spiderman - PopArt - gelimiteerde editie nr 1 van 15 op canvasGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorElleW
Eindtijd 25-03-2023 om 22:26
Jaartal2022
TechniekMonotype
Afmetingen50 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerTextiel
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Filippo Imbrighi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Filippo Imbrighi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Filippo Imbrighi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Filippo Imbrighi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Filippo Imbrighi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Filippo Imbrighi!

Volg het aanbod kunst van Filippo Imbrighi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Filippo Imbrighi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Filippo Imbrighi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Filippo Imbrighi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Filippo Imbrighi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Filippo Imbrighi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Filippo Imbrighi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Filippo Imbrighi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Filippo Imbrighi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Filippo Imbrighi?

Kunst kopen van Filippo Imbrighi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Filippo Imbrighi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Filippo Imbrighi. Om meer kans te maken om de Filippo Imbrighi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Filippo Imbrighi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.