• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Floyd Tennison Dewitt (1934)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Floyd Tennison Dewitt

Floyd Tennison Dewitt (1934)

Kunstenaar

Floyd Tennison DEWITT (Wolfpoint (US) 1934) Amerikaans beeldhouwer in Nederland gestudeerd aan de Rijksakademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam. Later naar Spanje vertrokken. Bekend om zijn kennis van paarden en prachtige beelden hiervan. Zie verder internet, boeken etc.

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Floyd Tennison Dewitt - Penning, brons: Word Wat Gij Zijt, 1970 kopen? Bied vanaf 70!
Floyd Tennison Dewitt - Penning, brons: Word Wat Gij Zijt, 1970

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorVVPK

Eindtijd30-04-2022 om 21:33

Jaartal1970
TechniekPenning
Afmetingen5 cm x 5 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Floyd Tennison Dewitt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Floyd Tennison Dewitt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Floyd Tennison Dewitt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Floyd Tennison Dewitt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Floyd Tennison Dewitt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Floyd Tennison Dewitt!

Volg het aanbod kunst van Floyd Tennison Dewitt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Floyd Tennison Dewitt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Floyd Tennison Dewitt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Floyd Tennison Dewitt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Floyd Tennison Dewitt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Floyd Tennison Dewitt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Floyd Tennison Dewitt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Floyd Tennison Dewitt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Floyd Tennison Dewitt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Floyd Tennison Dewitt?

Kunst kopen van Floyd Tennison Dewitt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Floyd Tennison Dewitt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Floyd Tennison Dewitt. Om meer kans te maken om de Floyd Tennison Dewitt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Floyd Tennison Dewitt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.