• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Fons Haagmans (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Fons Haagmans

Fons Haagmans (1948)

Kunstenaar

Fons HAAGMANS

Beeldend kunstenaar, schilder, tekenaar

Geboren in Schinnen, 26 februari 1948

Opleiding:

Fons Haagmans studeerde van 1966 tot 1970 aan de Academie voor de Beeldende Kunsten in Maastricht

Hij woont en werkt in Maastricht

Fons Haagmans staat bekend om zijn figuratieve schilderijen en tekeningen. Zijn beelden zijn eenvoudig, maar bevatten vaak verschillende betekenislagen. Haagmans schildert vaak iconen in een ander daglicht, zodat ze een andere lading krijgen dan gebruikelijk. Dit doet erg denken aan de Pop-Art, niet zo vreemd, aangezien Pop-Art in opkomst was toen Fons Haagmans opgroeide. De bekende hedendaagse Limburgse kunstenaar gaf les op verscheidene academies (ABK in Maastricht, de Jan van Eyck Academie) .

Exposities en prijzen:

Galerie Onrust, Amsterdam, 2002 Lost Highway, Bonnefantenmuseum, Maastricht, 2007

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
1
Verkochte items
33
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (35 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Fons Haagmans - Pour les bons enfants ( vliegende engel) kopen? Bied vanaf 95!
Fons Haagmans - Pour les bons enfants ( vliegende engel)

Grafiek na 1900

Geplaatst doorNeoGeo

Eindtijd15-04-2022 om 22:05

Jaartal2000
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 cm x 112 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Fons Haagmans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fons Haagmans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fons Haagmans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fons Haagmans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fons Haagmans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fons Haagmans!

Volg het aanbod kunst van Fons Haagmans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fons Haagmans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fons Haagmans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fons Haagmans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fons Haagmans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fons Haagmans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fons Haagmans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fons Haagmans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fons Haagmans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fons Haagmans?

Kunst kopen van Fons Haagmans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fons Haagmans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fons Haagmans. Om meer kans te maken om de Fons Haagmans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fons Haagmans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.