France Hilon (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. France Hilon
France Hilon (1942)

France Hilon (1942)

Kunstenaar

France HILON (1942)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
France Hilon - Bloemenpracht. kopen? Bied vanaf 20!
France Hilon (1942) Bloemenpracht.
TechniekZeefdruk
Afmetingen61 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van France Hilon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van France Hilon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van France Hilon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van France Hilon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van France Hilon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen France Hilon!

Volg het aanbod kunst van France Hilon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van France Hilon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u France Hilon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe France Hilon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van France Hilon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van France Hilon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van France Hilon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van France Hilon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van France Hilon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van France Hilon?

Kunst kopen van France Hilon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van France Hilon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van France Hilon. Om meer kans te maken om de France Hilon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van France Hilon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.