Francien Krieg (1973)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Francien Krieg
Francien Krieg (1973)

Francien Krieg (1973)

Kunstenaar

Francien KRIEG (1973)

Aangeboden items
3
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (9 x Favoriet)
filters
Francien Krieg - Cut out memories kopen? Bied vanaf 225!
Francien Krieg (1973) Nederlands Cut out memories
TechniekGiclée
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 225
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Francien Krieg - Floating happiness kopen? Bied vanaf 200!
Francien Krieg (1973) Nederlands Floating happiness
TechniekGiclée
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Francien Krieg - Lost in reflections kopen? Bied vanaf 200!
Francien Krieg (1973) Nederlands Lost in reflections
TechniekGiclée
Afmetingen40 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Francien Krieg

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Francien Krieg? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Francien Krieg. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Francien Krieg en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Francien Krieg te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Francien Krieg!

Volg het aanbod kunst van Francien Krieg te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Francien Krieg te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Francien Krieg instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Francien Krieg kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Francien Krieg!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Francien Krieg kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Francien Krieg en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Francien Krieg via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Francien Krieg of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Francien Krieg?

Kunst kopen van Francien Krieg begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Francien Krieg, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Francien Krieg. Om meer kans te maken om de Francien Krieg te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Francien Krieg! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.