• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Franco Costa (1934-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Franco Costa
Franco Costa (1934-2015)

Franco Costa (1934-2015)

Kunstenaar

Franco COSTA (Rome 1934 - ?? 2015)

Aangeboden items
0
Verkochte items
28
Nationaliteit
ItaliaansItaliaans  
Links
Favoriet
FA. (13 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Franco Costa (1934-2015) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 28 items van Franco Costa (1934-2015) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 13 mensen die Franco Costa (1934-2015) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Franco Costa

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franco Costa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franco Costa. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franco Costa en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franco Costa te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franco Costa!

Volg het aanbod kunst van Franco Costa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franco Costa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franco Costa instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franco Costa kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franco Costa!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franco Costa kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franco Costa en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franco Costa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franco Costa of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franco Costa?

Kunst kopen van Franco Costa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franco Costa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franco Costa. Om meer kans te maken om de Franco Costa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franco Costa! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.