Francois van den Berghe (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Francois van den Berghe
Francois van den Berghe (1951)

Francois van den Berghe (1951)

Kunstenaar

Francois van den BERGHE (Frankrijk 1951)

Van den berghe, zijn echte naam Vandenberghe François, werd geboren in de streek Eure et Loire (Frankrijk). Tijdens zijn verblijf van 27 jaar in Gabon, kende hij enorm succes op sportief vlak, het leverde hem verschillende kampioenstitels op zowel in de moto- als de autoraces.Hij was ook de stichter en leider van de fameuze ‘Challenge of Equateur’ een rally gelauwerd als evenement van het jaar in 1986. Daar ontmoette hij de echte olifanten. Van den Berghe keert in deze periode terug naar zijn geboorteland en vanaf 1995, houdt hij zich nog enkel bezig met plastische kunsten. Zijn bronzen olifanten zijn wereldwijd bekend vanwege de natuurlijke uitstraling. Alle olifanten worden in beperkte oplage gemaakt en zijn te verkrijgen in drie formaten. In veel gevallen worden de drie maten met elkaar gecombineerd tot hele kuddes van olifanten.

Aangeboden items
Verkochte items
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Francois van den Berghe (1951) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Francois van den Berghe

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Francois van den Berghe? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Francois van den Berghe. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Francois van den Berghe en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Francois van den Berghe te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Francois van den Berghe!

Volg het aanbod kunst van Francois van den Berghe te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Francois van den Berghe te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Francois van den Berghe instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Francois van den Berghe kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Francois van den Berghe!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Francois van den Berghe kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Francois van den Berghe en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Francois van den Berghe via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Francois van den Berghe of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Francois van den Berghe?

Kunst kopen van Francois van den Berghe begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Francois van den Berghe, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Francois van den Berghe. Om meer kans te maken om de Francois van den Berghe te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Francois van den Berghe! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.