Frank de Brouwer (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank de Brouwer
Frank de Brouwer (1950)

Frank de Brouwer (1950)

Kunstenaar

Frank DE BROUWER (Oirschot 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Frank de Brouwer - Drieluik - meisjes kopen? Bied vanaf 500!
Frank de Brouwer - Drieluik - meisjesGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRoemerGerits
Eindtijd 29-01-2023 om 15:07
Jaartal1982
TechniekLitho
Afmetingen55 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Frank de Brouwer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank de Brouwer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank de Brouwer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank de Brouwer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank de Brouwer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank de Brouwer!

Volg het aanbod kunst van Frank de Brouwer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank de Brouwer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank de Brouwer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank de Brouwer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank de Brouwer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank de Brouwer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank de Brouwer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank de Brouwer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank de Brouwer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank de Brouwer?

Kunst kopen van Frank de Brouwer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank de Brouwer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank de Brouwer. Om meer kans te maken om de Frank de Brouwer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank de Brouwer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.