• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Frank Malina (1912-1981)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Frank Malina

Frank Malina (1912-1981)

Kunstenaar

Frank Joseph MALINA (Brenham (Texas) 1912 - 1981)

Frank Malina wordt door sommigen beschouwd als de vader van de moderne raketten. Geboren op 2 oktober 1912 in Brenham, Texas voor Tsjechische immigranten, was zijn leven een zeldzame combinatie van wetenschap en kunst. In 1934 ontving Malina een doctoraatsbeurs van het California Institute of Technology (Caltech), waar hij al snel betrokken raakte bij het Guggenheim Aeronautical Laboratory (GALCIT). In zijn proefschrift onderzocht hij de problemen van raketvoortstuwing en klinkende raketvluchtprestaties. Malina was van 1942 tot 1946 assistent-professor bij Caltech. (Bron: NASA)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Amerikaans
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Frank Malina - Kinetic Multiple 982 (NASA) kopen? Bied vanaf 75!
Frank Malina - Kinetic Multiple 982 (NASA)

Grafiek na 1900

Geplaatst doorserARTE

Eindtijd29-05-2022 om 22:59

Jaartal1966
TechniekZeefdruk
Afmetingen28 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Frank Malina

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Malina? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Malina. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Malina en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Malina te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Malina!

Volg het aanbod kunst van Frank Malina te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Malina te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Malina instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Malina kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Malina!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Malina kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Malina en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Malina via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Malina of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Malina?

Kunst kopen van Frank Malina begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Malina, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Malina. Om meer kans te maken om de Frank Malina te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Malina! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.