Frank Reyn (1931-1986)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank Reyn
Frank Reyn (1931-1986)

Frank Reyn (1931-1986)

Kunstenaar, Designer

Frank REYN ( Bovenkarspel (Stede Broec) 1931 - Groningen (stad) 1986)

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Frank Reyn - Twee vrouwen kopen? Bied vanaf 15!
Frank Reyn - Twee vrouwenTekening / Aquarel
Geplaatst doorSuul020
Eindtijd 07-02-2023 om 22:58
Periode1945 t/m 1999
TechniekStift
Afmetingen20 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Frank Reyn - Vrouw kopen? Bied vanaf 10!
Frank Reyn - VrouwTekening / Aquarel
Geplaatst doorSuul020
Eindtijd 11-02-2023 om 22:36
Periode1945 t/m 1999
TechniekStift
Afmetingen20 cm x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Frank Reyn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Reyn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Reyn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Reyn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Reyn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Reyn!

Volg het aanbod kunst van Frank Reyn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Reyn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Reyn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Reyn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Reyn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Reyn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Reyn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Reyn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Reyn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Reyn?

Kunst kopen van Frank Reyn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Reyn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Reyn. Om meer kans te maken om de Frank Reyn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Reyn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.