Frans Boon (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans Boon
Frans Boon (1950)

Frans Boon (1950)

Kunstenaar, Designer

Frans BOON (Grootebroek 1950)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Frans Boon - Landschappelijk V kopen? Bied vanaf 65!
Frans Boon - Landschappelijk VTekening / Aquarel
Geplaatst doorMartha
Eindtijd 19-02-2023 om 20:46
Jaartal1977
TechniekGouache
Afmetingen56 cm x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Frans Boon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Boon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Boon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Boon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Boon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Boon!

Volg het aanbod kunst van Frans Boon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Boon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Boon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Boon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Boon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Boon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Boon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Boon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Boon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Boon?

Kunst kopen van Frans Boon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Boon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Boon. Om meer kans te maken om de Frans Boon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Boon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.