Frans Denkers (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans Denkers
Frans Denkers (1951)

Frans Denkers (1951)

Kunstenaar

Frans DENKERS (Eindhoven 1951)

Aangeboden items
3
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Frans Denkers - Jan Klaassen kopen? Bied vanaf 150!
Frans Denkers (1951) Nederlands Jan Klaassen
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen83 cm x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Frans Denkers - Kopergravure Pulcinella kopen? Bied vanaf 75!
Frans Denkers (1951) Nederlands Kopergravure Pulcinella
TechniekGravure
Afmetingen34.5 cm x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Frans Denkers - Kopergravure Pantalone kopen? Bied vanaf 75!
Frans Denkers (1951) Nederlands Kopergravure Pantalone
TechniekGravure
Afmetingen35.5 cm x 29.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Kunst kopen van Frans Denkers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans Denkers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans Denkers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans Denkers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans Denkers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans Denkers!

Volg het aanbod kunst van Frans Denkers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans Denkers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans Denkers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans Denkers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans Denkers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans Denkers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans Denkers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans Denkers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans Denkers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans Denkers?

Kunst kopen van Frans Denkers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans Denkers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans Denkers. Om meer kans te maken om de Frans Denkers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans Denkers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.