Frans IJserinkhuijsen (1892-1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans IJserinkhuijsen
Frans IJserinkhuijsen (1892-1959)

Frans IJserinkhuijsen (1892-1959)

Kunstenaar

Frans Jacob IJserinkhuijsen (Amsterdam 1892-1959) was, naast tekenleraar in Amsterdam, een begaafd graficus. Hij had een voorliefde voor kerk- en watertorentjes, en tekende die veelvuldig in onder meer Amsterdam, Utrecht en Groningen. Ook molens en boerderijen beeldde hij graag af, evenals vogels en vissen.

Aangeboden items
3
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frans IJserinkhuijsen - Bostuin Bilthoven kopen? Bied vanaf 35!
Frans IJserinkhuijsen (1892-1959) Nederlands Bostuin Bilthoven
TechniekEts
Afmetingen13 cm x 17.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Frans IJserinkhuijsen - Nabij Soestdijk kopen? Bied vanaf 40!
Frans IJserinkhuijsen (1892-1959) Nederlands Nabij Soestdijk
TechniekEts
Afmetingen26 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Frans IJserinkhuijsen - Afgraving Wijk aan Duin 2 kopen? Bied vanaf 45!
Frans IJserinkhuijsen (1892-1959) Nederlands Afgraving Wijk aan Duin 2
TechniekEts
Afmetingen47 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans IJserinkhuijsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans IJserinkhuijsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans IJserinkhuijsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans IJserinkhuijsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans IJserinkhuijsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans IJserinkhuijsen!

Volg het aanbod kunst van Frans IJserinkhuijsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans IJserinkhuijsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans IJserinkhuijsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans IJserinkhuijsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans IJserinkhuijsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans IJserinkhuijsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans IJserinkhuijsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans IJserinkhuijsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans IJserinkhuijsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans IJserinkhuijsen?

Kunst kopen van Frans IJserinkhuijsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans IJserinkhuijsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans IJserinkhuijsen. Om meer kans te maken om de Frans IJserinkhuijsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans IJserinkhuijsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.